Lisälämmittimien huolto ja asennus Mikkeli

Voit varata auton korjaus- ja huoltopalvelun meiltä muutamalla klikkauksella. Luota meihin autosi korjauksissa tai huollossa ja nauti etuuksista, joita tarjoamme ensiluokkaisena palveluntarjoajana.

Lisälämmittimien asennukset

Kylmänä talviaamuna on mukava istahtaa lämpimään autoon. Moottorin esilämmitys vähentää auton hiilidioksidi- ja hiilivetypäästöjä jopa 80 % ensimmäisten ajokilometrien osalta. Lisäksi esilämmitin säästää auton moottoria kulumiselta ja lisää ajamisen taloudellisuutta.

Jos autossasi on polttoainelämmitin tai jokin muu lisälämmitin, huollamme sen mielellämme. Henkilökunnallamme on runsaasti kokemusta esimerkiksi bensiini- ja dieselautojen Eberspächer- ja Webasto-lämmittimistä.

Lisälämmittimien asennukset

Polttoainelämmittimen huollot

Lisälämmitinten asennukset

Eberspächer- ja Webasto-lämmittimet

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaa aika autollesi

Voit varata autosi korjaus- ja huoltopalvelun muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu autosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.