Tietoa meistä

Meiltä huollot ja korjaukset autoosi nopeasti, luotettavasti ja ammattitaidolla. Tervetuloa!

Mikkelin MotoPaja – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme aina valmiina auttamaan sinua. Jos et tavoita meitä aukioloaikojemme puitteissa, kannustamme sinua lähettämään meille viestin aikasi varausta varten.

Kaapelikatu 3
50130 – Mikkeli
Olemme avoinna
maanantai – perjantai 8 – 16:15

Mikkelin MotoPaja on
yksi Suomen parhaista!

Tervetuloa asioimaan parhaiden kanssa! Meidät on valittu vuoden 2018 Suomen parhaaksi Bosch Car Service autokorjaamo.

Perustettu vuonna 1992

Erinomainen laatu

Henkilökohtainen ja sitoutunut

Reilu ja kohtuullinen

Olemme SERMI-sertifioitu
Bosch Car Service korjaamo

SERMI-sertifioitu Bosch Car Service korjaamo ja sen henkilökunta on hyväksytty akreditioidun tarkastuslaitoksen toimesta ja täyttää SERMI-sertifikaatin erittäin tiukat vaatimukset.

Osaavaa palvelua

Mikkelin Motopajalla kaikki automerkit huolletaan valmistajan ohjeiden mukaisesti. Osaava henkilöstömme käy läpi jokaisen huoltokohteen huolellisesti ja tarkistaa kaikki turvajärjestelmät moottorista elektroniikkaan ja jarruihin.

Kattavan palveluvalikoimamme ansiosta Mikkelin Motopaja pystyy aina tarjoamaan asiakkaillemme juuri sitä, mitä he tarvitsevat. Täysi palveluvalikoimamme kattaa kaikenlaiset moottorit: bensiini, diesel, sähkö ja hybridi.

Määräaikaishuollot

Määräaikaishuollon yhteydessä vaihdamme myös öljyn ja -suodattimen sekä useimmiten myös raitisilmasuodattimen, sekä lisäämme nesteitä tarvittaessa ja vaihdamme vialliset tai kuluneet osat laadukkaisiin aitoihin varaosiin. Tämä ylläpitää auton arvoa ja varmistaa, että valmistajan takuu ei mitätöidy.

Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään jatkuvasti tuotekoulutuksilla. Kun huollatat autosi meillä, takuu pysyy voimassa.

Korkealaatuista korjaamopalvelua

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!

Henkilökuntamme

Kyösti Ikonen

Yrittäjä/Huoltoneuvoja
010 231 2220
paja@motopaja.fi

Markku Tiainen

Yrittäjä/Huoltoneuvoja
010 231 2220
paja@motopaja.fi

Miro Kyyrö

Mekaanikko

Arto Voutilainen

Mekaanikko

Olemme osa Bosch Car Service -verkostoa

Kuulumme maailmanlaajuiseen verkostoon, jossa on yli 15 000 korjaamoa 150 maassa. Hyödymme tietotaidosta, teknisestä koulutuksesta, diagnoosilaitteista ja varaosista suoraan Boschilta – yhdeltä johtavista autoteollisuuden toimittajista.