Olemme SERMI-sertifioitu Bosch Car Service korjaamo

Mikä on SERMI?

1.2.2024 Suomessa voimaan astuneen SERMI:n (Security Related Repair & Maintenance Information) vaatimuksena on todentaa korjaamo ja sen työntekijät mm. kaikissa autovalmistajien turvallisuuteen liittyvien korjaus- ja huoltotöiden yhteydessä. Tällaisia toimenpiteitä voivat olla esimerkiksi avaimien ohjelmoinnit, sekä erilaiset varkaudenestoon liittyvät työt ja näihin liittyvien tietojen, sekä varaosien hankkiminen autovalmistajilta.

Miksi minun kannattaa valita Sermi-sertifioitu Bosch Car Service korjaamo?

Valitsemalla SERMI-sertifioidun Bosch Car Service korjaamon voit olla varma, että autosi huolto- ja korjauskäynti on turvallisissa ja osaavissa käsissä. SERMI-sertifioitu Bosch Car Service korjaamo ja sen henkilökunta on hyväksytty akreditioidun tarkastuslaitoksen toimesta ja täyttää SERMI-sertifikaatin erittäin tiukat vaatimukset. SERMI-sertifioitu Bosch Car Service on siis hyväksytty suorittamaan ajoneuvollesi myös töitä, jotka yleensä voidaan suorittaa vain maahantuojan valtuuttamissa merkkiliikkeissä.

Miten SERMI vaikuttaa Bosch Car Service korjaamo käyntiini?

Ainut asia joka sinun tulee huomioida; SERMI-todennusta vaativia töitä varten joudumme ottamaan ylös tietoja autosta ja sen korjaamolle jättävästä henkilöstä, riippuen auton omistussuhteista. Voit siis tarvittaessa joutua esittämään henkilöllisyytesi korjaamokäynnin yhteydessä. Me korjaamolla huolehdimme kaiken muun puolestasi ja korjaamokäyntisi sujuu Bosch Car Servicessä kuten ennenkin: Helposti ja vaivattomasti.