Tutka- ja kamerakalibroinnit

Tarjoamme tutkien ja kameroiden kalibroinnit kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Tutkien, anturien ja tunnistimien kalibrointi mahdollistavat vakionopeussäätimen ja kaistaavustimen toiminnan ja parantavat ajomukavuutta.

Tuulilasikameroiden, tutkien sekä
kaistavahtien kalibroinnit ja säädöt meiltä

Teemme tuulilasikameroiden ja kaistavahtien kalibroinnit ja säädöt erityisesti ADAS-komponenteille. Nämä järjestelmät ovat keskeisiä osia Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) -teknologiassa, joka auttaa kuljettajia turvallisessa ajamisessa ja kolarien välttämisessä. Oikein kalibroidut ja säädetyt tuulilasikamerat ja kaistavahti varmistavat, että nämä järjestelmät toimivat optimaalisesti.

Tutka- ja kamerakalibroinnit

Uusin testausteknologia ja kokenut henkilökunta

Tuulilasikameroiden ja kaistavahtien kalibroinnit ja säädöt

Varmistaa ajomukavuuden ja turvallisuuden

Asiantuntevaa palvelua

Suoritamme kalibroinnit Boschin DAS 3000 kalibrointi- ja säätölaiteella, joka takaa erittäin tarkan ja nopean kalibrointituloksen. Olemme myös investoineet kattavaan valikoimaan erilaisia merkki ja mallikohtaisia säätötauluja. Tutka- ja kamerakalibrointi varmistaa, että ajoneuvosi ADAS-järjestelmät toimivat oikein ja turvallisesti.

Hyvä tietää

Miksi tutka- ja kamerakalibroinnit ovat tärkeitä ADAS-järjestelmien kannalta?

Tutka- ja kamerakalibroinnit ovat olennaisia ADAS-järjestelmien toiminnan varmistamiseksi. Nämä järjestelmät käyttävät antureita ja kameroita havaitakseen ympäristön ja toimivat perustana monille kuljettajan avustusjärjestelmille, kuten kaista-avustimille ja mukautuville vakionopeussäätimille. Kalibroinnin avulla varmistetaan, että anturit ja kamerat toimivat oikein ja tarkasti, mikä on välttämätöntä ADAS-järjestelmän turvallisen ja tehokkaan toiminnan varmistamiseksi.

Miksi on tärkeää suorittaa tutka- ja kamerakalibroinnit määrättyjen huolto- ja korjaustöiden jälkeen?

Tutka- ja kamerakalibroinnit on suoritettava määrättyjen huolto- ja korjaustöiden, jotta ajoneuvosi ADAS-järjestelmät toimivat oikein ja turvallisesti. Näiden järjestelmien oikea toiminta edellyttää antureiden ja kameroiden tarkkaa kalibrointia. Kalibrointi parantaa autosi ajomukavuutta ja varmistaa järjestelmien toiminnan kaikissa tilanteissa.

Tarvitseeko ajoneuvosi korjausta tai huoltoa?

Voit varata ajan ajoneuvosi huoltoon ottamalla meihin yhteyttä. Tarjoamme sinulle asiantuntevaa palvelua ongelmatilanteissa. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ensin keskustella kanssamme, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.