Mikkelin MotoPaja
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice car-glassservice additional-heating

Auton määräaikaishuollot Mikkeli

featured image

Auton määräaikaishuolto

Mikkelin MotoPajalla auton määräaikaishuolto tehdään autonvalmistajan määräämän huolto-ohjelman mukaisesti. Teemme autoosi myös kaikki ohjelmistopäivitykset. Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään jatkuvasti tuotekoulutuksilla.

  Kaikille ja kaiken ikäisille automalleille

  Mukana valmistajan takuu

  Kaikkien töiden kirjaaminen huoltokirjaan.

Auton määräaikaishuollon yhteydessä vaihdamme myös öljyn ja -suodattimen ja useimmiten myös raitisilmasuodattimen. Lisäämme myös nesteitä tarvittaessa ja vaihdamme vialliset tai kuluneet osat laadukkaisiin aitoihin varaosiin. Tämä ylläpitää auton arvoa ja varmistaa, että valmistajan takuu ei mitätöidy.

Täysi palveluvalikoimamme kattaa kaikenlaiset moottorit: bensiini, diesel, sähkö ja hybridi. Bosch Car Service-korjaamona, Mikkelin MotoPaja on sitoutunut jatkuvaan laatustandardien kehittämiseen.

Voit tarkistaa autosi määräaikaishuollon ajankohdat autosi huoltokirjasta. Autosta voi löytyä myös huoltoilmaisin, joka ilmoittaa kun on määräaikaishuollon aika.

Auto tulee huollattaa säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti, jotta se kestää pidempään sekä toimii luotettavasti.  Auton säännöllinen huolto on ainoa tapa löytää ja korjata mahdolliset häiriöt tai viat.

Kattavaa huoltoa kaikenmerkkisille autoille

Mikkelin MotoPajan huollosta löytyvät huoltokorjaamopalvelut ja paras mahdollinen tuntemus juuri sinun autoosi. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että saat autollesi laadukasta huoltoa.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Mikkelin MotoPaja kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.


Mikkelin MotoPaja – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!