Mikkelin MotoPaja
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice car-glassservice additional-heatingservice crash-damage

Sähköauto / Hybridiauto autohuolto

featured image

Mikkelin MotoPaja on sertifioitu e-Expert korjaamo Mikkelissä. Mikkelin Motopaja tarjoaa asiantuntevaa huolto- ja korjauspalvelua sähkö- ja hybridiajoneuvoille.

Olemme kouluttaneet henkilökuntamme mekaanikkoja sähköajoneuvojen erityispiirteisiin. Huollon yhteydessä kiinnittämme huomiota auton korkeajännitejärjestelmän kuntoon. Hybridiauton korjaaminen edellyttää korjaamolta ja sen työntekijöiltä asianmukaista koulutusta ja työkaluja. Asiakkaanamme saat aina mukaasi huollon tai korjauksen yhteydessä täytetyn sähköajoneuvon tarkastuslomakkeen.

Määräaikaishuollot ja korjaukset tehdään aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin auton takuu säilyy.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.


Mikkelin MotoPaja – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!