Mikkelin MotoPaja
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice car-glassservice additional-heating

Sähköauto / Hybridiauto autohuolto

featured image

Sähköauto/Hybridiauto autohuolto- ja korjauspalvelut

Mikkelin MotoPaja on sertifioitu e-Expert korjaamo Mikkelissä. Tarjoamme asiantuntevaa sähköauto/hybridiauto autohuolto- ja korjauspalvelua.

Sähkötyöt ja osaaminen

Hybridiautoissa on kaksi voimansiirtojärjestelmää, mikä tekee vianetsinnästä huomattavasti monimutkaisempaa tavallisiin järjestelmiin verrattuna. Ennen kaikkea sähkökomponenttien sekä suurten virtojen ja jännitteiden parissa työskenteleminen turvallisesti edellyttää erikoistietämystä. Siksi olemme kouluttaneet mekaanikkojamme sähkö- ja hybriautojen erityispiirteisiin.

Asiakkaanamme saat aina mukaasi huollon tai korjauksen yhteydessä täytetyn sähköajoneuvon tarkastuslomakkeen. Määräaikaishuollot ja korjaukset tehdään aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin auton takuu säilyy.

Taattua Bosch-laatua

Erittäin pätevän henkilökunnan lisäksi meiltä saa myös laajan valikoiman Bosch-laatutuotteita. Siksi meillä on käytössämme kaikki komponentit, joita tarvitaan sähköauto/hybridiauto autohuoltoon, tarkastukseen ja korjaukseen sähkömoottoreista akkuihin ja erikoislatureihin.

Liikkuvuuden tulevaisuus on puhdas

Hybriditeknologia säästää polttoainetta ja vähentää CO2-päästöjä jopa 35 %. Se on tärkeä askel tiellä kohti täyssähköautoa. Bosch on aina ollut johtoasemassa kestävää kehitystä edustavien voimansiirtojärjestelmien kehitystyössä yksittäisistä tuotteista aina kokonaisten järjestelmien hallintaan.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Mikkelin Motopaja kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.


Mikkelin MotoPaja – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!