Mikkelin MotoPaja
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice car-glassservice additional-heating

Ammattimainen akkupalvelu Mikkeli

featured image

Akkuhuolto

Mikkelin MotoPaja auttaa, kun autosi tarvitsee akkuhuoltoa, latauspalvelua tai kuntotarkastuksen. Useimmilla akkumalleilla on kahden vuoden takuu. Normaali käyttöikä on noin 4-5 vuotta. Säännöllinen akkuhuolto saattaa kuitenkin antaa akulle lisää käyttövuosia.

Tiedätkö lainkaan, millainen akkusi kunto on?

Useimmat kuljettajat eivät yleensä ajattele koko asiaa, ennen toimintahäiriötä tai tilannetta, jossa auto ei käynnisty lainkaan. Tuo autosi meille, niin tarkastamme akkusi kunnon maksutta ja tarvittaessa vaihdamme sen saman tien uuteen ja varmistamme, että vanha hävitetään oikein.

Onko autosi akku käyttövalmis ja oikein varusteltu talvea varten?

Heti kun pakkaset alkavat, sen näkee ja kuulee kaikkialla: käynnistysmoottorit sätkättävät ja autot jäävät tien varteen. Ongelman syy on yleensä heikko akku, koska kemialliset prosessit hidastuvat kylmässä ja moottorin kitkavastus kasvaa. Se on huono uutinen käynnistysakulle, etenkin kun laturi ei toimi.

Nykyautoissa on myös paljon elektroniikkaosia, minkä vuoksi ne kuluttavat vanhoja malleja enemmän sähköä. Siksi suosittelemmekin, että kuljettajat eivät koskaan vaihda akkua itse, ellei heillä ole siihen tarvittavaa teknistä tietämystä. Akkuhuolto ja vaihto kannattaa aina jättää korjaamossa työskenteleville asiantuntijoille, niin kesällä kuin talvella.

Käynnistysapu voi tehostaa akun toimintaa

Ennen kuin liität autosi toiseen autoon, muista seuraavat tärkeät asiat:

Kummankin akun nimellisjännitteen on oltava sama (kuten 12 V).

Autojen korit eivät saa olla kosketuksessa toisiinsa.

Kun auton kaikki sähkölaitteet on sammutettu, kytke punainen käynnistyskaapeli ensin tyhjän akun plusnapaan ja sitten täyden akun plusnapaan. Kytke sitten musta käynnistyskaapeli täyden akun miinusnapaan, ennen kuin kytket toisen pään tyhjäakkuisen auton moottoritilan johonkin metallipintaan.

Tärkeää: Älä koskaan kytke käynnistyskaapelia tyhjän akun miinusnapaan, koska siitä voi seurata räjähdysvaara! Yritä vasta tämän jälkeen käynnistää auto.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Mikkelin MotoPaja kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.


Mikkelin MotoPaja – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!