Mikkelin MotoPaja
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice car-glassservice additional-heating

Autolasipalvelut Mikkeli

featured image

Autonlasit

Mikkelin MotoPaja tarjoaa kattavaa ja ammattimaista auton lasien huoltoa kaikenmerkkisille autoille. Autonlasit ovat erittäin tärkeitä tieturvallisuuden kannalta, ja pieninkin vaurio voi aiheuttaa vakavia ongelmia.

Käänny korjaamomme puoleen, jos lasiin on tullut kiveniskemä, lasi on rikottu tai lasit kaipaavat vaihtoa tai muuta huoltoa.

Kannattaako autonlasit vaihtaa vai korjata?

Jos kiveniskemä tai vastaava vaurio on alle kahden euron kolikon kokoinen, se voidaan yleensä korjata. Vaurio saa tällöin kuitenkin olla korkeintaan viiden senttimetrin päässä tuulilasin reunasta.

Jos tuulilasi on vaurioitunut kuljettajan näkökentän kohdalta, korkeintaan noin 15 senttimetrin päästä ohjauspyörän keskikohdasta, tuulilasi on vaihdettava.

Autonlasivaurioissa ripeys on valttia

Pieni kiveniskemä voi laajeta nopeasti. Jos se jätetään liian pitkään hoidotta, tärinä saattaa kasvattaa pienen reiän pitkäksi halkeamaksi. Siinä on riittävä syy tuoda kiveniskemä viivyttelemättä asiantuntijoittemme korjattavaksi.

Tarvittaessa asennamme upouuden tuulilasin ammattimaisesti ja erittäin huolellisesti.

Halkeama voi olla vaaraksi liikenteessä

Jokainen auton ikkuna on turvakomponentti, joka vaikuttaa osaltaan korin vakauteen. Asennettu tuulilasi on myös kriittisen tärkeä henkilöturvallisuuden kannalta. Esimerkiksi kolarissa tuulilasin täytyy tukea turvatyynyä. Haljennut tuulilasi ei kestä tätä painetta vaan murtuu. Pahimmillaan tämä estää turvatyynyn toiminnan, josta voi seurata paha loukkaantuminen.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Mikkelin Motopaja kuuluu maailman suurimpaan Bosch Car Service -ketjuun.


Mikkelin MotoPaja – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!